Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Παγωμένο γιαούρτι από γάλα… ΕΒΟΛ

Η νέα… μόδα με το παγωμένο γιαούρτι και τα χαμηλού κόστους καταστήματα διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς, όχι μόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στην επαρχία. Και μπορεί οι δουλειές το χειμώνα να πέφτουν λίγο λόγω του παγωμένου γιαουρτιού, ωστόσο το καλοκαίρι όλα αλλάζουν.

Μια από τις πόλεις όπου έχει εισβάλλει η νέα τάση είναι ο Βόλος. Μια περιοχή όπου δραστηριοποιείται η ΕΑΣ Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία της ΕΒΟΛ, με πλούσια γκάμα προϊόντων προς ένα ευρύ κοινό. Έτσι μετά τα στρατόπεδα της περιοχής και τους φαντάρους που πίνουν γάλα ΕΒΟΛ, η νεολαίοι της περιοχής γεύονται παγωμένο γιαούρτι με τη σφραγίδα… ΕΒΟΛ, γεγονός που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

 




Αλέξανδρος Μπίκας
 
 
Δημοσίευση σχολίου