Αναζήτηση Αναρτήσεων

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας - Κοπή Βασιλόπιτας 2018

Με μεγάλη επιτυχία παρουσία των Βουλευτών του Νομού, του Προέδρου του ΓΕΩΤΕΕ Ελλάδος και εκπροσώπων πολλών φορέων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.
Οι Γεωπόνοι διασκέδασαν και γέμισαν ασφυκτικά το «Καπηλειό του Βόλου» την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018.
Τυχεροί αποδείχθηκαν οι συνάδελφοι Κατσαρός Δημήτρης που κέρδισε το φλουρί με δώρο διήμερη διαμονή στο Ξενώνα «Λεωνίδας» στην Ξυνόβρυση προσφορά του κυρίου Αναστασίου Λεωνίδα, ο Αποστόλου Κωνσταντίνος που κέρδισε ένα στερεοφωνικό συγκρότημα προσφορά του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας και ο Χαλάτσης Αρτέμης ο οποίος κέρδισε κρασιά του κτήματος Ρούσσας προσφορά της κάβας του κυρίου Παππαγιάνη. Επίσης κληρώθηκαν φιάλες με κρασιά προσφορά του οινοποιού και συναδέλφου κου Τοκαλή Νικολάου.Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Μαγνησίας κοι Μπαλής Συμεών, Μπουκώρος Χρήστος και Στεργίου Κωνσταντίνος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ελλάδος κος Μάμμαλης Σπύρος, οι πρώην θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κος Κοπάνας Αργύριος και κος Κίτσιος Γεώργιος, η πρώην Υφυπουργός κυρία Χρυσοβελώνη Μαρίνα, η πρώην Αντιδήμαρχος Βόλου κα Μποντού – Τοκαλή, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Βουλευτής κος Νάνος Απόστολος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κος Μπασδάνης Αριστοτέλης, η πρόεδρος του ΤΕΕ κα Καπούλα Νάνσυ,ο πρόεδρος του ΟΛΒ κος Σταυριδόπουλος Θρασύβουλος, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κα Κλάρα Τίνα, ο συνάδελφος και πρώην Βουλευτής κος Μουτσινάς Πάρις, διευθυντές υπηρεσιών του Νομού και πλήθος συναδέλφων, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν η Υφυπουργός κυρία Παπανάτσιου Αικατερίνη, ο Βουλευτής Μαγνησίας κύριος Μεϊκόπουλος και η πρώην Υφυπουργός κυρία Μακρή Ζέττα.Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Λάμπρος Κωνσταντίνος αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, ευχαρίστησε τους επισήμους τόσο για την παρουσία τους όσο και για την συνεργασία τους με τον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας. 
Η ομιλία του προέδρου κινήθηκε στον άξονα της εξωστρέφειας που επιδεικνύει ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια και της άψογης συνεργασίας που έχει με όλους τους φορείς γεγονός που απορρέει από την ανέφελη συνεργασία των μελών του Δ.Σ. κάνοντας παράλληλα μια σύντομη αναδρομή στις ενέργειες του Συλλόγου την προηγούμενη χρονιά.
Χαρακτηριστικό και ενδιαφέρον είναι, ότι σχεδόν όλες οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ομόφωνες, ενώ οι πολλές συνεργασίες με τους φορείς αποδεικνύουν την συνεχή και άοκνη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ.
Ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας παρά την οικονομική κρίση ανθεί οικονομικά, χωρίς να λαμβάνει συνδρομές από τα μέλη του παρά μόνο αυτές που δίνει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων. Αντλεί οικονομική στήριξη από τα Ευρωπαϊκά και Κρατικά προγράμματα που συμμετέχει με απόλυτη επιτυχία σε συνεργασία με άλλους φορείς και το άνοιγμα που έχει κάνει στην κοινωνία.
Συνεργασίες με φορείς άνοιγμα στην κοινωνία:
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τη συνεργασία με τους φορείς σε ημερίδες, ενημερώσεις, Ευρωπαϊκά προγράμματα:
Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού 
Βουλευτές Νομού
Περιφέρεια Θεσσαλίας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας
Δήμοι: Βόλου, Ρήγα Φεραίου, Αλμυρού, Ζαγοράς –Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,
Επιτροπή Ερευνών, ευρωπαϊκά προγράμματα,
Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ,ημερίδες συνέδρια,
Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος,
Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος,
Μεταπτυχιακά ,
ΓΕΩΤΕΕ,
ΤΕΕ,
Οικονομικό Επιμελητήριο,
Επιμελητήριο Μαγνησίας,
Σύνδεσμος Βιομηχάνων,
ΑΕΔΕΠ,
Δικηγορικός Σύλλογος,
Ιατρικός Σύλλογος,
Οδοντιατρικός Σύλλογος, 
Φαρμακευτικός Σύλλογος,
Εμπορικός Σύλλογος,
Εργατικό Κέντρο Βόλου,
ΚΕΚ, 
ΕΒΟΛ,
Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγχιάλου «ΔΗΜΗΤΡΑ»,
ΖΑΓΟΡΙΝ,
Υπηρεσίες Γεωπονικού ενδιαφέροντος (ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΚΕΠΥΕΛ, Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου , κ.α.),
Γεωπονικοί Σύλλογοι Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσης, Φθιώτιδας
Και φυσικά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων .
Με τιμή
το Δ.Σ.
του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας
Λάμπρος Κωνσταντίνος του Δημητρίου Πρόεδρος,
Κούντριας Αθανάσιος του Σταμάτιου αντιπρόεδρος,
Μπίτης Αθανάσιος του Γεωργίου Γενικός Γραμματέας,
Δημητριάδου Μαρία του Μιχαήλ Ταμίας,
Κουντουράς Δωρόθεος του Αθανασίου Οργανωτικός Γραμματέας,
Τσαούσης Γεώργιος του Νικολάου μέλος,
Μακρυγιάννης Γεώργιος του Αποστόλου μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: