Αναζήτηση Αναρτήσεων

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Έκδοση εγγυητικών επιστολών από το Τ.Ε.Α.ΓΕ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17η
Έκδοση εγγυητικών επιστολών από το Τ.Ε.Α.ΓΕ.

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (Τ.Ε.Α.ΓΕ. - Ν.Π.Ι.Δ.)Διδότου 26, 4ος όροφος, Τ.Κ.10680, Αθήνατηλ. 210-3613182, τηλεομ (fax): 210-3613183e-mail: teage@geotee.gr http://www.teage.gr/
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Τ.Ε.Α.ΓΕ. συνεχίζει την προσπάθεια του για προσφορά νέων υπηρεσιών προς τα μέλη του και αναβάθμιση των παλαιών.
Ύστερα από αιτήματα, που διατυπώθηκαν από συλλόγους Γεωτεχνικών (Σύλλογος Ελλήνων Γεωλόγων, Σύνδεσμος Γεωλόγων Μελετητών Ελλάδας) και από μεμονωμένους συναδέλφους - ελεύθερους επαγγελματίες, το Τ.Ε.Α.ΓΕ. διερεύνησε την δυνατότητα έκδοσης Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής για τα μέλη του.
Κατόπιν της πραγματοποιθείσας έρευνας, το Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.ΓΕ. στην 18η συνεδρίασή του (6-5-2009) αποφάσισε, στα πλαίσια του καταστατικού του, να ξεκινήσει τις διαδικασίες έκδοσης Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής για τα μέλη του. Ενημερώνουμε πως το ύψος των Εγγυητικών Επιστολών δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση, αυτή τη στιγμή, να υπερβαίνει το 90% του ατομικού λογαριασμού του ενδιαφερόμενου μέλους.
Η έκδοση αυτή θα γίνει είτε απευθείας από το Ταμείο (κατόπιν ρύθμισης), είτε σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικό οργανισμό (κατόπιν συμφωνίας). Η υπηρεσία αυτή του Τ.Ε.Α.ΓΕ. προς τα μέλη του θα επιφέρει μεγάλη οικονομική ελάφρυνση στους συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες.
Επειδή όμως το Τ.Ε.Α.ΓΕ. δεν μπορεί να έχει και δεν έχει ελλείμματα, πριν ξεκινήσει η νέα αυτή υπηρεσία από το Ταμείο έγινε μελέτη για το οικονομικό κόστος, που θα έχει αυτή στα λειτουργικά έξοδα του Ταμείου. Για να καλυφθεί το κόστος αυτό (από τις εισφορές των ενδιαφερόμενων) θα πρέπει να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος και στη συνέχεια συμμετοχή από 300 τουλάχιστον μέλη του Τ.Ε.Α.ΓΕ. Σε αντίθετη περίπτωση το Ταμείο μας δεν μπορεί να υλοποιήσει την νέα αυτή υπηρεσία προς τα μέλη του.
Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι συνάδελφοι ελεύθεροι επαγγελματίες - μέλη του Τ.Ε.Α.ΓΕ., που ενδιαφέρονται να λαμβάνουν στο άμεσο μέλλον, εγγυητικές επιστολές έκδοσης του Τ.Ε.Α.ΓΕ. να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους άμεσα στο email: teage@geotee.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο email: teage@geotee.gr και στα τηλέφωνα 210-3613182 & 6977-360218 (Χρυσάφης Σ.)
Με εκτίμηση
Δρ Μπαθρέλλος Γιώργος
Πρόεδρος Δ.Σ. Τ.Ε.Α.ΓΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: