Αναζήτηση Αναρτήσεων

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΓΕΩΤ.Ε.Ε ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
8ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 (27/2011)


ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
08/07/11

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (12/07/2011)
Σας καλούμε, σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 18 του Ν. 1474/1984 και 16 του Π.Δ. 334/1985, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Διδότου 26), την Τρίτη 12 Ιουλίου 2011 και ώρα 9:30.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

08/07/11

ΑΙΤΗΜΑ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Υ.Π.Ε.Κ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΚΑΙΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2009/28/ΕΚ
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Από τα μέσα ενημέρωσης πληροφορηθήκαμε τη συγκρότηση Επιτροπής του Υπουργείου για την ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης στο Εθνικό Δίκαιο της Οδηγίας 2009/28/ΕΚ, που αφορά την προώθηση της χρήσης ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

07/07/11

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΦΥΤΕΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΓΩΝ»
Σε υλοποίηση απόφασης της 15ης/4-7-2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., τίθεται σε διαβούλευση το συνημμένο κείμενο «Κατευθυντήριες Οδηγίες για την μελέτη και την κατασκευή των φυτεμένων δωμάτων και στεγών», που συντάχτηκε από τους εκπροσώπους του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Κων/νο Τάτση και Άννα Μπέλτσου, στα πλαίσια των εργασιών της Ομάδας Εργασίας η οποία συγκροτήθηκε από το Υ.Π.Ε.Κ.Α., με σκοπό τη σύνταξη Σχεδίου Κ.Υ.Α. για τη δημιουργία πρασίνων δωμάτων/στεγών.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

07/07/11

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛ.Γ.Α.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, τον τελευταίο καιρό τα μέλη του Επιμελητηρίου μας, εργαζόμενοι του ΕΛ.Γ.Α., αντιμετωπίζουν μια σειρά από προβλήματα που αφορούν τις συνθήκες άσκησης του έργου τους και του εργασιακού τους μέλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

07/07/11

TO ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Κύριε Πρύτανη, Κύριοι Πρόεδροι, με αφορμή το Προσχέδιο Νόμου «Οργάνωση Ανωτάτης Εκπαίδευσης, Ανεξάρτητη Αρχή για τη Διασφάλιση και Πιστοποίηση της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση», το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων παρακαλούμε, στο πλαίσιο της συνεχούς και γόνιμης συνεργασίας μας, να μας γνωστοποιήσετε τις θέσεις της ακαδημαϊκής κοινότητας σχετικά με τις επιπτώσεις των διατάξεων αυτού στην ποιότητα των σπουδών, την ακαδημαϊκή έρευνα, καθώς και στην επιστημονική πληρότητα και επαγγελματική αρτιότητα των αποφοίτων των Γεωτεχνικών Σχολών και Τμημάτων.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

06/07/11

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
Το Επιμελητήριο απέστειλε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων τις παρατηρήσεις και τις θέσεις του για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην εφαρμογή της υποβολής των σχεδίων Βελτίωσης στα πλαίσια του Μέτρου 1.2.1 του Π.Α.Α. 2007-2013.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

06/07/11

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Ο.Ε. ΤΟΥ ΥΠ.Α.Α.Τ. ΓΙΑ ΤΑ <<ΚΑΛΑΘΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ>> ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ
Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε., με αίτημά του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ζητά την συμμετοχή εκρπσοσώπου του Επιμελητηρίου στην Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου που θα παρακολουθεί τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Σχέδια Αγροτικής Ανάπτυξης Καλάθια Προϊόντων .

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: