Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Πέλλα. Ημερίδα για τη λύσσα και άλλες ασθένειες στον Δήμο Αλμωπίας


 

 

Ο Δήμος Αλμωπίας  και η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης διοργανώνει ημερίδα σχετικά με τη λύσσα και άλλες ασθένειες που πλήττουν τα ζώα (συντροφιάς και παραγωγικά) την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας από τις 19:00 έως τις 22:00. Το θέμα της ημερίδας είναι το εξής: «Λύσσα, νεώτερα δεδομένα στην Ελλάδα. Φυματίωση, βρουκέλλωση βοοειδών. Μελιταίος πυρετός & τρομώδης νόσος των αιγοπροβάτων».

Από τις 19:00 έως τις 19:40 η Ζωή Πολυζοπούλου, αναπληρώτρια καθηγήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. - που ειδικεύεται στα ζώα συντροφιάς - θα αναφερθεί στη λύσσα και στα νεώτερα δεδομένα.

Από τις 19:40 έως τις 20:20 ο καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Χαράλαμπος Καρατζιάς - που ειδικεύεται στα παραγωγικά ζώα - θα μιλήσει για τη φυματίωση, τη βρουκέλλωση των βοοειδών.

Στη συνέχεια από τις 20:20 έως τις 21:00 ο επίκουρος καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Νεκτάριος Γιαδίνης - που ειδικεύεται στα παραγωγικά ζώα - θα αναφερθεί στον μελιταίο πυρετό και στην τρομώδη νόσο των αιγοπροβάτων.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση, η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη για το κοινό.

 


πηγή: www.zoosos.gr -naturahellas.blogspot.gr/
Δημοσίευση σχολίου