Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Στις Βρυξέλλες ο Τσαυτάρης ενόψει Ελληνικής Προεδρίας

Επαφές με εκπροσώπους και στέλεχη των θεσμικών οργάνων θα έχει ο υπουργός στις 3-4 Δεκεμβρίου.
Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται στις 3 και 4 Δεκεμβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά προγραμματισμένων επαφών με εκπροσώπους και στελέχη των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενόψει Προεδρίας στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας, την οποία αναλαμβάνει από 1-1-2014.
Στο πλαίσιο αυτό θα συναντηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τους
-  Paolo DE CASTRO, Πρόεδρο της Επιτροπής Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης
- Cabriel MATO ADROVER,  Πρόεδρο της Επιτροπής Αλιείας και
- Mathias GROOTE, Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος, δημόσιας   Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που θα απασχολήσουν τόσο το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας όσο και τις εν λόγω Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας.
Ο Έλληνας υπουργός θα συναντήσει επίσης, τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Γραμματείας του Συμβουλίου της Ε.Ε, καθώς και στελέχη της χώρας μας στα θεσμικά όργανα της ΕΕ.
Τέλος, ο κ. Τσαυτάρης θα μιλήσει σε ξένους και Έλληνες εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, για τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στους τομείς της γεωργίας, της ασφάλειας τροφίμων και της αλιείας.

Δημοσίευση σχολίου