Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Aποπεράτωση του κτιρίου του ΓΕΩΤΕΕ Κ. Ελλάδας

Aποπεράτωση του κτιρίου του ΓΕΩΤΕΕ Κ. Ελλάδας
Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της νυν και πρώην διοικούσας επιτροπής του παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., εξασφαλιστήκαν οι απαραίτητες πιστώσεις για την αποπεράτωση του κτιρίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας στην οδό Καψούρη 4 στη Λάρισα.

Ο μειοδοτικός διαγωνισμός έγινε στις 24 Μαρτίου 2009 στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας και ανάδοχος ανακηρύχθηκε η κοινοπραξία Καρκαντός Χ.-Λιάπης Σ. & ΣΙΑ Ο.Ε. η οποία και πρόσφατα υπέγραψε σχετική σύμβαση. Στη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Λάρισας, προβλέπεται η κατασκευή μίας κλιματιζόμενης αίθουσας εκδηλώσεων στο ισόγειο του κτιρίου με σύγχρονα οπτικο-ακουστικά μέσα, η κατασκευή επίσης μίας δεύτερης αίθουσας εκδηλώσεων μικρότερης χωρητικότητας στον τρίτο όροφο, η κατασκευή ανελκυστήρα 5 στάσεων, υπόγειος χώρος στάθμευσης, υπαίθριος χώρος παραμονής και άλλοι βοηθητικοί χώροι. Παράλληλα θα συντηρηθεί όλη η οικοδομή.
Ο πρόεδρος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Δρ Κωνσταντίνος Σκόρδας, μιλώντας για το θέμα στον τοπικό τύπο, ευχαρίστησε πρώτα απ’ όλα το Κεντρικό Γεωτεχνικό Επιμελητήριο και το πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μαρκόπουλο Θεόδωρο για την διάθεση από τους πόρους του επιμελητηρίου, της υψηλής αυτής πίστωσης στο παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας. Η ενέργεια αυτή δείχνει την βούληση του επιμελητηρίου να αξιοποιήσει τους πόρους του και να κατασκευάσει ιδιόκτητα κτίρια στα παραρτήματα, αποκτώντας έτσι όλοι οι γεωτεχνικοί «το γεωτεχνικό τους σπίτι». Ευχαρίστησε επίσης θερμά το Νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρό για τη βοήθειά του, θέτοντας στη διάθεση του επιμελητηρίου τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας Λάρισας καθώς και όλους τους εργαζόμενους στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας Λάρισας που πραγματοποίησαν την μελέτη και θα έχουν και την επίβλεψη του έργου που θα παραδοθεί στους επόμενους δύο μήνες. Τέλος, υπογράμμισε ότι ο κτίριο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε Κεντρικής Ελλάδας το οποίο θα ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον, είναι αποτέλεσμα των ενεργειών όλων των διατελεσάντων μέχρι σήμερα προέδρων και μελών των διοικουσών επιτροπών του παραρτήματος, που όλοι τους συνέβαλαν τα μέγιστα.
ΠΗΓΗ: agronews

Δεν υπάρχουν σχόλια: