Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: «Γεωργία – Τρόφιμα: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΜΕΡΙΔΑ: «Γεωργία – Τρόφιμα: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας»
Θεσσαλονίκη 5 Φεβρουαρίου 2010, Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός»



Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στα πλαίσια συμμετοχής του στην Agrotica 2010 αποφάσισε τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Γεωργία – Τρόφιμα: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» (Αίθουσα B).
Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα κηρύξει η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του ΥΠ.Α.Α.Τ. κα Γεωργία Μπαζώτη – Μητσώνη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
16.00 – 16.30 Εκφωνήσεις προσκεκλημένων –Κήρυξη έναρξης εργασιών
16.30 – 17.00 «Ο ρόλος της αλυσίδας τροφίμων στην ελληνική οικονομία», Εισηγητής: κ. Κων/νος Μάττας, Καθηγητής Σχολής Γεωπονίας Α.Π.Θ.
17.00 - 17.30 «Οι προοπτικές εμπορίας των οπωροκηπευτικών υπό τις σημερινές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», Εισηγητής: κ. Ιωάννης Γκλαβάκης, τ. ευρωβουλευτής
17.30 – 18.00 «Προϋπόθεση για την ανάπτυξη των ελληνικών νωπών προϊόντων στη διεθνή αγορά» Εισηγητής: κ. Δημήτριος Μανώσης, Πρόεδρος Πρότυπου Συνεταιρισμού «ΖΕΥΣ – Ακτινίδια».
18.00 - 19.00 Ερωτήσεις – Παρεμβάσεις- Συζήτηση


Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της Helexpo για την είσοδό σας στους εκθεσιακούς και συνεδριακούς χώρους της AGROTICA είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας μέσω της ιστοσελίδας της Έκθεσης (www.helexpo.gr - link On Line Εγγραφή Επισκεπτών), η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά, εκτυπώνετε την προσωπική σας κάρτα εισόδοy και μπορείτε να εισέλθετε στην έκθεση όποτε το επιθυμήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: