Αναζήτηση Αναρτήσεων

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Το αγροτικό χωριό ΑγρΟραμα προγραμματίζει


Με πολύ ενδιαφέρον κυκλοφόρησε το καινούργιο ενημερωτικό έντυπο του εκθεσιακού αγροτικού χωριού ΑγρΟραμα, που περιλαμβάνει συγκέντρωση δραστηριοτήτων στην ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ, στο Agro Quality Festival, στην Agro Tourism 2010, στην ΘΡΑΚΗ 2010 και στην ΝΙΚΗΤΗ 2010, σε εποχή με έντονες επιχειρηματικές αναταράξεις.
Το εκθεσιακό περιστασιακό αγροτικό χωριό με το όνομα ΑγρΟραμα είναι ένα άτυπο δίκτυο μικρών επιχειρήσεων του αγροτικού χώρου, που αποτυπώνει όλες τις σχέσεις και όλες τις λειτουργίες και δραστηριότητες ενός αγροτικού χωριού.
Στο ΑγρΟραμα μπορούν να συμμετέχουν κάθε φορά ξενώνες, εστιατόρια, σύλλογοι, μουσεία, συνεταιρισμοί, ομάδες παραγωγών, βιοτεχνίες, εφημερίδες & εκδόσεις, τοπικά δίκτυα, οργανωτές δραστηριοτήτων & εκδηλώσεων, καλλιτέχνες, αγιογράφοι, χειροτέχνες, υφαντουργοί, γεωργοί, κτηνοτρόφοι, βιοκαλλιεργητές, οινοποιοί, ξυλοτέχνες, μεταποιητές, τυροκόμοι, συσκευαστήρια, επισκέψιμα αγροκτήματα, τοπικοί φορείς και άλλοι.
Η συμμετοχή στο εκθεσιακό χωρίο δεν προϋποθέτει συνδρομές ή άλλες οικονομικές υποχρεώσεις πέραν του κόστους συμμετοχής κάθε φορά στην αντίστοιχη δραστηριότητα ή έκθεση. Η Ομαδική συμμετοχή έχει πετύχει να κάνουν ειδικές ρυθμίσεις τιμών πλέον, μετά από επτά (7) συνεχή χρόνια, όλοι σχεδόν οι οργανωτές εκθέσεων.
Η διαπραγματευτική δύναμις του ΑγρΟραμα είναι οι συμμετέχοντες κάθε φορά εκθέτες του, και τα κέρδη των συμμετεχόντων εκθετών είναι η κοινή παρουσία του ΑγρΟραμα. Άλλωστε όλοι οι εκθέτες, ακόμα και ο ποιο άπειρος, έχει αμέσως την οργανωτική βοήθεια των στελεχών και του συνεργατών του ΑγρΟραμα, ενώ η στήριξη από την ομάδα των εκθετών του ΑγρΟραμα είναι η ποιο σημαντική εμπειρία για έναν νέο στον χώρο εκθέτη.
Το ΑγρΟραμα οργανώνει πολλές δραστηριότητες κάθε χρόνο, όπως ημερίδες, συνέδρια, μεγάλες εκθέσεις, τοπικές εκθέσεις, τοπικά φεστιβάλ κλπ, ενώ ανάμεσα στις προσεχείς εκδηλώσεις που μπορεί να συμμετέχει κάποιος είναι:
ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 16-18 Απρ 2010, κλαδική μεσογειακή έκθεση για το λάδι και την ελιά, (Αθήνα) στο expo Athens, Ανθούσα.
AGRO QUALITY fest 29/4-2/5/2010, έκθεση Ποιοτικών Αγροτικών Προϊόντων στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, με πολλές παράλληλες δράσεις
AgroTOURISM 2010 14-16 Νοε 2010 πολυεκδήλωση με έκθεση τοπικών προϊόντων (τρόφιμα & τεχνήματα), ημερίδες, γευσιγνωσία, κλπ.
19η ΘΡΑΚΗ 2010 27-30 Μάϊ 2010, πανελλήνια περιφερειακή εμπορική έκθεση, στο σταυροδρόμι περιφερειών και εθνών.
ΝΙΚΗΤΗ 2010 15-18 Ιουλ 2010, έκθεση ποιοτικών προϊόντων παράλληλα με τον παγκόσμια γνωστό Διάπλου του Τορωναίου
Ο κ. Άκης Γιάτσογλου, υπεύθυνος του ΑγρΟραμα, μας επισήμανε, ότι «τώρα την εποχή της χρηματιστηριακής κρίσης και της οικονομικής αναταραχής είναι ο σωστός χρόνος για προετοιμασία νέας εμπορικής δραστηριότητας».

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382

Δεν υπάρχουν σχόλια: