Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ήρθαν οι νέες διοικήσεις στους φορείς του υπουργείου Γεωργίας



Το «πράσινο φως» της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής έλαβε απόψε Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου και με μεγάλη πλειοψηφία η έγκριση νέας διοίκησης στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων. Έτσι, στη θέση του απελθόντος προέδρου του ΕΦΕΤ, Γιάννη Μίχα, αναλαμβάνει ο Γεωπόνος Ιωάννης Τσιάλτας, που είχε διετελέσει μέλος του οργανισμού το 2010, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου θα τεθεί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, γνωστός από τη θητεία του ως διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΠΕΓΕΠ – Agrocert και στη συνέχεια στον ΕΛΓΟ – «ΔΗΜΗΤΡΑ».
Πρόεδρος του ΕΦΕΤ αναλαμβάνει ο Γεωπόνος
 Ιωάννης Τσιάλτας και αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, γνωστός από τη θητεία του ως διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΠΕΓΕΠ – Agrocert και στον ΕΛΓΟ – «ΔΗΜΗΤΡΑ». 
Πρόεδρος του ΕΦΕΤ αναλαμβάνει ο Γεωπόνος Ιωάννης Τσιάλτας και αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, γνωστός από τη θητεία του ως διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΠΕΓΕΠ – Agrocert και στον ΕΛΓΟ – «ΔΗΜΗΤΡΑ».


Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Agronews, πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Αποστολάκος και αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Οφίδης.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο πολιτευτής Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος Κώστας Μπέσης θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος τη θέση του προέδρου του ΕΛΓΑ.


Ταγκαλάκη Έλενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: