Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "Προοπτικές Ανάπτυξης της Γεωργίας , το Μέλλον των καλλιεργειών στο Νομό Μαγνησίας"





ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Μετά την οικονομική κρίση που ξέσπασε διεθνώς και στο πέρασμα της παρασύρει δυνατούς και αδυνάτους, είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ και αφού έχουν αμβλυνθεί οι αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου, οι Γεωπόνοι , επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στο Νομό στο χώρο της γεωργίας, να καταθέσουν την δική τους άποψη για τα τεκταινόμενα στη αγροτική παραγωγή και να δώσουν προοπτική ανάπτυξης.
Υπάρχει όντως μεγάλο πρόβλημα και κατήφεια στην ύπαιθρο αλλά οι Γεωπόνοι είναι παρόντες και σε συνεργασία με τον αγροτικό κόσμο μπορούν να αποδείξουν ότι και στην αγροτική παραγωγή δεν υπάρχουν ά δ ι ε ξ ο δ α . Για το σκοπό αυτό ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Μαγνησίας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος οργανώνουν την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009 στο αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών ημερίδα με θέμα:

" Προοπτικές Ανάπτυξης της Γεωργίας , το Μέλλον των καλλιεργειών στο Νομό Μαγνησίας"




Επίσης το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του ,
την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 να παρευρεθούν στο κέντρο <<Ενυδρείο>> όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας και παρακαλεί έγκαιρα να προμηθευτούν προσκλήσεις ή να ενημερώσουν το Δ.Σ. σε περίπτωση απουσίας τους.
Όσοι Συνάδελφοι δεν έχουν προμηθευτεί το νέο σήμα του Συλλόγου μπορούν να το προμηθεύονται δωρεάν από τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και να συμπληρώνουν τη φόρμα που μοιράστηκε με τα καινούργια στοιχεία τους ώστε να ολοκληρωθεί το νέο αρχείο, πριν την ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος
Λάμπρος Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: