Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Κάνει πίσω η Κυβέρνηση για τις αμοιβές των γεωτεχνικών σχετικά με τις μετακινήσεις των υπαλλήλων.Την επόμενη εβδομάδα τροπολογία στη Βουλή .

Να αναστείλουν προσωρινά την απεργία τους για εργασίες εκτός γραφείων αποφάσισαν πριν από λίγο οι γεωτεχνικοί μετά από την έκτακτη συνάντηση που είχαν με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης η οποία τους κάλεσε στο γραφείο της .
Η κ. Μπατζελή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Agroschannel ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των εργαζομένων οτι την ...... επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί τροπολογία η οποία θα επαναφέρει το προηγούμενο καθεστώς σχετικά με τις αμοιβές των γεωτεχνικών μετά απο επικοινωνία που είχε με τον κ. Παπακωνσταντίνου .
Η υπουργός παρουσίασε στους γεωτεχνικούς τις διαμαρτυρίες των φορέων για την εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην αγορά απο την απεργία . Οι γεωτεχνικοί συνεδρίασαν για δύο ώρες και εκτός απο την αναστολή αποφάσισαν επίσης να προκηρύξουν 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 του μήνα διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο ΄Καλλικράτης΄ το ασφαλιστικό αλλά και για θεσμικά και οικονομικά αιτήματα του κλάδου και να συμμετάσχουν και στην 24 απεργία της ΑΔΕΔΥ .


Μιλώντας στο Agroschannel ο πρόεδρος των γεωτεχνικών Νίκος Κακκαβάς τόνισε ότι οι γεωτεχνικοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην αλυσίδα των ασφαλών προϊόντων και οτι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα αν και η Υπουργός δεν ήταν καλά προετοιμασμένη . Οι γεωτεχνικοί είπε δίνουν το περιθώριο να υλοποιήσει την απόφασή της και καλώντας τους συναδέλφους του να βρίσκονται σε εγρήγορση αφού όπως τόνισε τα προβλήματα με το σχέδιο ΄Καλλικράτης΄ , ασφαλιστικό και τα μέτρα της Κυβέρνησης είναι υπαρκτά και ότι ο αγώνας μόλις ξεκίνησε .




agroschannel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: