Αναζήτηση Αναρτήσεων

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Άξονα 2, Μέτρα 211 και 212 (Εξισωτική Αποζημίωση έτους 2010)

ΘΕΜΑ : Αποστολή Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εφαρμογή των Μέτρων 211 και 212 ( Εξισωτική Αποζημίωση ) του Άξονα 2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για το έτος 2010.

Σας αποστέλλουμε την Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για τα μέτρα 211 και 212 του Άξονα 2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για το έτος 2010 .
Τα Μέτρα 211 και 212 του ΠΑΑ αφορούν Προγράμματα οικονομικών ενισχύσεων για την στήριξη των γεωργών των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών. Το καθεστώς αποσκοπεί στην μερική αντιστάθμιση της απώλειας του εισοδήματος λόγω της παραμονής των γεωργών στις ως άνω περιοχές.
Οι Δ/νσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Αυτοδιοικήσεων παρακαλούνται να προβούν άμεσα στην δημοσιοποίηση τη συνημμένης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με όλα τα πρόσφορα μέσα όπως τοιχοκόλληση στα γραφεία των Δ/νσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, στη Νομαρχία , στα Δημαρχεία , στα καταστήματα των Δημοτικών ή Κοινοτικών Διαμερισμάτων του Νομού και στις ενώσεις και συνεταιρισμούς , δημοσίευση στα τοπικά ΜΜΕ.
Η δημοσιοποίηση της πρόσκλησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του αγροτικού πληθυσμού ,ώστε όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στα μέτρα να υποβάλλουν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας στο διάστημα από τις 16 Απριλίου 2010 έως και 17 Μαίου 2010.
Αίτηση

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: