Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

(ΠΟΓΕΔΥ)

ΓΕΩΠΟΝΟΙ – ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ - ΓΕΩΛΟΓΟΙ

Αχαρνών 2 Αθήνα Τ.Κ. 10176 Τηλ.:210-5234189, 210-2124041 FAX: 210-5232240

e-mail:ax2u128@minagric.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Γεωτεχνικοί Δημόσιοι Υπάλληλοι που στελεχώνουν τα Υπουργεία ΥΠ.Α.Α.Τ. και ΥΠΕΚΑ, τις Περιφέρειες και τις Ν.Α. απέχουν από όλες τις εργασίες εκτός γραφείου με μεγάλη συμμετοχή από τις 12-4-2010.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα Σφαγεία, Τελωνεία, Εισαγωγές, Εξαγωγές, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Επιδοτήσεις, Προστασία Περιβάλλοντος κ.λ.π. και να μην γίνονται οι προβλεπόμενοι έλεγχοι καταλληλότητας στα προϊόντα Φυτικής και Ζωικής προέλευσης στην αγορά.

Ενημερώνουμε τους Φορείς και τους Καταναλωτές ότι πιθανόν να διοχετευθούν στην αγορά προϊόντα ζωικής και φυτικής προέλευσης (κρέατα, πουλερικά, ψάρια, γάλα, λαχανικά, φρούτα, ηλιέλαιο κ.λ.π. στα οποία δεν θα εφαρμοσθούν Υγειονομικοί Έλεγχοι.

Την ευθύνη για τις επιπτώσεις αυτές την φέρει αποκλειστικά η Κυβέρνηση και η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠ.Α.Α.Τ. που εμποδίζουν τους Γεωτεχνικούς να ασκήσουν τα Επιστημονικά τους καθήκοντα στον Αγροτικό Τομέα και τους μετέτρεψαν σε Υπαλλήλους γραφείου.

Η ΠΟΓΕΔΥ είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για τις επιπτώσεις αυτές και προειδοποιούμε ότι θα αποκαλύψουμε όλους όσους επιχειρήσουν να διακινήσουν παράνομα κρέατα και αγροτικά προϊόντα χωρίς ελέγχους και να θέσουν σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία και τους Καταναλωτές.

Για το Δ.Σ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΚΑΚΑΒΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α. ΙΩΑΝΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: