Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΣΕΑΜΕ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - 1η ΕΚΘΕΣΗ ΙΡΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συνάδελφοι Απεντομωτές!

Σας προσκαλούμε στην πρώτη έκθεση προϊόντων ΙΡΜ στην Ελλάδα.

Την Κυριακή 10 Απριλίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athens Imperial από τις 9:00 μέχρι τις 16:00 θα έχουμε την ευκαιρία να περιδιαβούμε τα περίπτερα των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχουν παρουσιάσεις προϊόντων σε ειδική αίθουσα καθώς και ομιλία του Διονύση Βλάχου για τις επικείμενες αλλαγές στην Νομοθεσία.

Στο τέλος τις ίδιας ημέρας (14:00-16:00) υπάρχει η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΜΕ. Η παρουσία σας φέτος είναι σημαντικότερη από κάθε άλλη χρονιά.

Ήδη από σήμερα έχει ανεβεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΑΜΕ το κείμενο με τις αλλαγές στην Νομοθεσία που προτείνει ο ΣΕΑΜΕ.

Για το κείμενο αυτό εργαστήκαμε πολύ καιρό στον ΣΕΑΜΕ με συναντήσεις στο Υπουργείο και στα Διοικητικά Συμβούλια, με επαφές με άλλες χώρες και με μελέτη της υπάρχουσας Νομοθεσίας.

Το εν λόγω κείμενο, το οποίο επισυνάπτεται στο παρόν email, θα παραμείνει στην ιστοσελίδα για δημόσια διαβούλευση μέχρι την Γενική Συνέλευση.

Μπορείτε να καταθέσετε τις αντιπροτάσεις σας με email ( info@seame.gr ) ή να τις φέρετε μαζί σας στην Γενική Συνέλευση. Κάθε αντιπρόταση θα συζητηθεί.

Στο τέλος η Γενική Συνέλευση των μελών ΣΕΑΜΕ θα ψηφίσει το τελικό κείμενο το οποίο και θα κατατεθεί στο Υπουργείο.

Τέλος σας θυμίζουμε ότι το Σάββατο 9/4 υπάρχει στην Αθήνα και το τελευταίο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΣΕΑΜΕ για την Άνοιξη 2011.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση και την αίτηση συμμετοχής και παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής και εν συνεχεία την αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@helleniconsulting.gr ή info@seame.gr ή στο fax 2310 241714.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο διοργάνωσης της εκδήλωσης στα τηλέφωνα: 2310 241714 κ. Σπύρος Χιωτέρης και 210 6125877 κα Ιουλία Ζιάκα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Βασίλης Σωτηρούδας

Πρόεδρος ΣΕΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: