Αναζήτηση Αναρτήσεων

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Τ.Ε.Α.ΓΕ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18η



τεαγε
ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ

(Τ.Ε.Α.ΓΕ. - Ν.Π.Ι.Δ.)

Διδότου 26, 4ος όροφος, Τ.Κ.10680, Αθήνα

τηλ. 210-3613182, τηλεομ (fax): 210-3613183


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18η
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η καθημερινή πλέον αναφορά των Μ.Μ.Ε. στο μεγάλο αδιέξοδο της Κοινωνικής Ασφάλισης διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό ασφαλιστική συνείδηση στο σύνολο των εργαζομένων.
Το ασφαλιστικό πρόβλημα δεν είναι πλέον η γνωστή διαμάχη για τα όρια συνταξιοδότησης. Εκτιμούμε ότι το ασφαλιστικό πρόβλημα σήμερα είναι η άμεση χρηματοδότηση του συστήματος. Όμως σήμερα βιώνουμε δύσκολες εποχές και η επαρκής χρηματοδότηση της Κοινωνικής Ασφάλισης για την ομαλή λειτουργία του συστήματος θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.
Είναι βέβαιο ότι πλησιάζει η ώρα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα έντονα ασφαλιστικά αδιέξοδα. Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας διέγνωσε έγκαιρα το πρόβλημα και προχώρησε από το 2006 στην ίδρυση του Τ.Ε.Α.ΓΕ.. Η ίδρυση ενός κλαδικού, μη κερδοσκοπικού ασφαλιστικού φορέα θωρακίζει ασφαλιστικά τον κλάδο.
Εκατοντάδες Γεωτεχνικοί εισέπραξαν το μήνυμα και εντάχθηκαν στο Ταμείο των Γεωτεχνικών. Ειδικότερα τους τελευταίους μήνες αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των συναδέλφων, που ζητούν συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη από το δικό τους Ταμείο.
Συνάδελφε,
Αν παρατηρείς το τι συμβαίνει σήμερα στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας και λαμβάνεις τα μηνύματα των καιρών εξασφάλισε τον εαυτό σου και την οικογένεια σου, εντασσόμενος στο Ταμείο, που δημιουργήθηκε για σένα. Ένα Ταμείο, το οποίο έχει ως φιλοσοφία την προσφορά και την ασφαλιστική προστασία όλων των Γεωτεχνικών.
Ίσως είναι η καταλληλότερη στιγμή να εμπιστευθείς και εσύ την ασφαλιστική κάλυψή σου στο Τ.Ε.Α.ΓΕ., εγγραφόμενος σήμερα στο http://www.teage.gr/Aithsh.aspx.
Με εκτίμηση Δρ Μπαθρέλλος ΓιώργοςΠρόεδρος Δ.Σ. Τ.Ε.Α.ΓΕ.
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις του Τ.Ε.Α.ΓΕ., παρακαλώ πατήστε εδώ.
Όσοι δεν έχετε λάβει τις προηγούμενες ανακοινώσεις του Ταμείου μας και επιθυμείτε να τις λάβετε παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε στο email μας.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Τ.Ε.Α.ΓΕ. απευθυνθείτε:
στην ιστοσελίδα http://www.teage.gr/,στο τηλέφωνο του Ταμείου 210-3613182στα κινητά 6944-455155 (Μπαθρέλλος Γιώρ.), 6973-779015 (Ζαννόπουλος Σταύρος) και 6977-360218 (Χρυσάφης Σωτ.) ή στο email http://gr.mc242.mail.yahoo.com/mc/compose?to=teage@geotee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: