Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ


Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι

Μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες με Αγαπητούς συναδέλφους που εξέφρασαν την επιθυμία να εγγραφούν ως Εταιρικά Μέλη στους "Γεωπόνους του Κόσμου" εκπροσωπώντας τους Συνδέσμους τους (στους οποίους είναι και Μέλη των Δ.Σ.) και προσεκτική διερεύνηση του θέματος με τη βοήθεια του Νομικού Συμβούλου της ΜΚΟ, σας ενημερώνουμε ότι:

Δεν είναι δυνατή η εγγραφή Εταίρων ως εκπροσώπων Συνδέσμων ή άλλων Φορέων, παρά μόνον ως "Φυσικά Πρόσωπα", όπως ήδη προβλέπεται σαφώς από το Καταστατικό
Αυτό όμως δεν αποκλείει τους ίδιους ενδιαφερόμενους Συναδέλφους να εγγραφούν ως "Φυσικά Πρόσωπα" (εταίροι) καταβάλλοντας το Εταιρικό Μερίδιο που προβλέπεται.
Αποχωρών Εταίρος παραιτείται της αξίωσης επιστροφής, εκχώρησης ή συμψηφισμού της κεφαλαιακής του συνεισφοράς, καθώς και της εγέρσεως άλλης οικονομικής ή μη αξίωσης κατά της ΜΚΟ (Βλ. επίσης Άρθρο 10, Παρ. 10.4)
Με την ευκαιρία της παρούσας ανακοίνωσης, υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία εγγραφής Εταίρων λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 και καλούνται οι συνάδελφοι που ήδη εξέφρασαν την επιθυμία να εγγραφούν, να το πράξουν εμπρόθεσμα.
Επίσης, ευχαριστούμε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν και τακτοποιήθηκαν οικονομικά μέχρι σήμερα.


Με εκτίμηση
Για το προσωρινό Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος - Ο Γραμματέας

Δρ Σταμάτης Σεκλιζιώτης - Κωνσταντίνος Τάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: