Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ


Αγαπητοί Φίλοι, Συνεργάτες και Συνάδελφοι

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης της Παρασκευής 07.05.2010 σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές των "Αρχικών Εταίρων" στους "ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" θα περατωθούν την 21η Μάιου 2010, ημέρα Παρασκευή και δεν θα υπάρξει άλλη παράταση.

Σας ενημερώνουμε και μέσα από εσάς τις Επιχειρήσεις & τους Φορείς που εκπροσωπείτε, ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο σύνθεσης της λίστας των «Αρχικών Εταίρων» που θα συμπεριληφθούν στο Καταστατικό της ΜΚΟ το οποίο θα κατατεθεί αμέσως μετά τη διαδικασία εγγραφής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους τους συναδέλφους που μέχρι σήμερα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα εγγραφής και κατέβαλαν τις συνδρομές τους.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ήδη εξέφρασαν την πρόθεση να συμμετέχουν σαν Εταίροι, να προβούν στην εγγραφή σύμφωνα με τις οδηγίες που επισυνάπτονται. Εάν υπάρχουν ερωτήματα και διευκρινίσεις που πρέπει να συζητηθούν, είμαστε στη διάθεσή τους.

Μετά το πέρας των διαδικασιών το Δ.Σ. και τα Οργανωτικά στελέχη των "ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" προτίθενται να οργανώσουν την Πρώτη συνάντηση των Εταίρων σε ειδική εκδήλωση με παράλληλη έκδοση του Πρώτου Δελτίου Τύπου. Για τις λεπτομέρειες και τους σκοπούς της συνάντησης θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το Δ.Σ.
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΚΟ
Ανοιχτή Επιστολή της 6ης Μαϊου 2010 ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με εκτίμηση

Για το προσωρινό Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος - Ο Γραμματέας

Δρ Σταμάτης Σεκλιζιώτης - Κωνσταντίνος Τάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: