Αναζήτηση Αναρτήσεων

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Μήνυση σε βάρος του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, του ΟΠΕΚΕΠΕ και της ΕΑΣ Κυδωνίας- Κισάμου κατέθεσε παραγωγός από τα Χανιά

Προσφυγή παραγωγού στη δικαιοσύνη

Μήνυση σε βάρος του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, του ΟΠΕΚΕΠΕ και της ΕΑΣ Κυδωνίας- Κισάμου κατέθεσε παραγωγός από τα Χανιά, διαμαρτυρόμενος για τα συνεχόμενα λάθη στα οριστικά δικαιώματα της ενιαίας ενίσχυσης.
Ο κ. Γιάννης Μαυριδάκης προσπαθεί την τελευταία πενταετία να διορθώσει τα λάθη στα οριστικά δικαιώματα ενίσχυσης του καταθέτοντας ενστάσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Ωστόσο αντί να διορθωθούν τα λάθη, όπως καταγγέλει, δημιουργούνται νέα καθώς στην τελευταία επιδότηση εμφανίζεται να διαθέτει 1900 δέντρα, ενώ έχει 1300, και διαθέτει 10 στρέμματα γης, ενώ έχει 78 στρ. !
"Αν έκανα το λάθος να υπογράψω τα στοιχειά αυτά σε ενδεχόμενο έλεγχο θα βρισκόμουνα κατηγορούμενος για απάτη. Εχω ενοχλήσει το Υπουργείο με ενστάσεις, προσωπικές παρεμβάσεις αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση και από κανένα. Από όταν ξεκίνησε αυτή η διαδικασία των δικαιωμάτων βλέπω ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έχει εφαρμόσει τίποτα από όσα προβλέπει η νομοθεσία" αναφέρει ο κ. Μαυριδάκης.
Ο παραγωγός τονίζει πως αναγκάσθηκε να προχωρήσει σε μήνυση εναντίων των φορέων καθώς "δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρούμαι τόσα χρόνια και να μην βρίσκω λύση. Σκέφτομαι να προσφύγω ακόμα και στην Ευρωπαϊκή Ενωση και από εκεί και πέρα ας αναλάβουν την ευθύνη τους. Δεν είναι δυνατόν να έχει τραβήξει αυτή η υπόθεση τόσα χρόνια και να μην λαμβάνω μια απάντηση για το τι ακριβώς γίνεται, γιατί έχουμε αυτά τα λάθη."
haniotika-nea.gr


neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: