Αναζήτηση Αναρτήσεων

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Μεσογειακοί της … φτώχειας


Η μεγάλη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στα έργα των Μεσογειακών αγώνων του 2013 σε Λάρισα και Βόλο έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) Αμάρ Αντάντι.


Από την πλευρά της η κυβέρνηση έχει δηλώσει επίσημα ότι θα ανταποκριθεί στις ανειλημμένες υποχρεώσεις της, έστω και με υψηλές περικοπές προϋπολογισμού, ενώ δεν έλειψαν πάντως και οι φωνές για την επιστροφή της διοργάνωσης από την Ελλάδα λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης.

Το τελευταίο διάστημα δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική εξέλιξη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αντάντι να ακυρώσει, την επίσκεψή που είχε προγραμματιστεί εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, ως πράξη διαμαρτυρίας για τον μη ορισμό ακόμα της νέας οργανωτικής επιτροπής.

Η επιτροπή συντονισμού και ελέγχου είχε προγραμματίσει την επίσκεψή της στο διάστημα 8-10 Μαρτίου και στην ατζέντα της υπήρχε μια ατέλειωτη σειρά επαφών με στελέχη της οργανωτικής επιτροπής και της τοπικής κοινωνίας, κυρίως σε θέματα που άπτονται των περικοπών στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
kosmoslarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: