Αναζήτηση Αναρτήσεων

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αγωγή της ΕΑΣ Βόλου κατά του Πρώτου Θέματος

Image«Ανυπόστατο, αναληθές, συκοφαντικό και, ως εκ τούτου, παράνομο που προκαλεί ζημία στην υγιή εικόνα της επιχείρησης» χαρακτηρίζει η ΕΑΣ Βόλου το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα (23//1/2011) στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων επιχειρήσεων, ως ένας από τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου.

Στον πίνακα που δημοσιεύει η εφημερίδα η βολιώτικη ΕΑΣ φέρεται να οφείλειστο Δημόσιο 1,7 εκατ. ευρώ και, μάλιστα, η οφειλή αυτή να ελέγχεται αυτό το διάστημα από την εφορία.

Μιλώντας στο Agronews, o πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου, Νικήτας Πρίντζος διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται στο Πρώτο Θέμα και προαναγγέλλει δικαστικές ενέργειες προκειμένου να προστατευθεί η εικόνα της Ένωσης. «Ουδεμία οφειλή της ΕΑΣ Βόλου υπάρχει προς το Δημόσιο, απεναντίας μόλις στις 25 Ιανουαρίου 2011 λάβαμε και επιστροφή φόρου.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ Βόλου αποφάσισε να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της εφημερίδας Πρώτο Θέμα καθώς και αγωγή διεκδικώντας δικαστικά το ποσό των 200.000 ευρώ ως αποζημίωση.

http://www.agronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: